Competities

Geen resultaten
Clubs

Geen resultaten
Artikelen

Geen resultaten
Zoeken..
Logo Paris Saint GermainParis Saint Germain
ldwww
28 mrt. 202421:00
vs
Logo BK Haecken FFBK Haecken FF
wllwd
Voorbeschouwing
Alle Odds
Statistieken

Wedtips PSG-Häcken

Tabitha Chawinga doet het opnieuw! Tot 2.00 keer je inzet!

Paris Saint-Germain krijgt donderdagavond om 21:00 uur bezoek van Häcken voor een wedstrijd in de Champions League voor vrouwen. De eerste wedstrijd van dit tweeluik eindigde in een 1-2 overwinning voor de Fransen, waardoor zij op pole-position liggen voor het bereiken van de halve finale van dit toernooi. Lukt dit ook? Onze verwachtingen & tips lees je in deze voorbeschouwing! 

Paris Saint-Germain verkeert de laatste weken in een goede vorm. De thuisploeg van donderdagavond trapte een reeks van 5 wedstrijden af met een 4-0 overwinning op Le Havre AC, waarna ook van Paris FC werd gewonnen na penalty's (3-4). De thuiswedstrijd tegen AS Saint-Etienne (5-0) werd met speels gemakt gewonnen, toen een minimale overwinning op BK Häcken werd geboekt (1-2). De reeks werd afgesloten et een 1-3 overwinning op Montpellier HSC (1-3). PSG verliest zelden een wedstrijd en daarom voorspellen wij een gemakkelijke avond.  

De tegenstander doet het ook goed. Een reeks van 5 wedstrijden werd begonnen met een 3-5 overwinning op FC Nordsjaelland, waarna ook Vaxjo DFF met 3-0 werd verslagen. Er volgde een 1-7 overwinning op Lidkoping, waarna met 1-2 van Paris Saint-Germain werd verloren. De reeks werd afgesloten met een 7-2 overwinning op Kristianstad. Ondanks dat Häcken het goed doet, verwachten wij dat het over onvoldoende kwaliteit beschikt om Paris Saint-Germain te verslaan. We zetten daarom in op een overwinning van de laatstgenoemde club. 

Tabitha Chawinga 

Tabitha Chawinga speelde vorig seizoen nog voor Internazionale. Daar wist de 27-jarige vrouw uit Malawi maar liefst 23 keer te scoren en 7 assists te geven in 23 competitiewedstrijden, waardoor de Franse club de spits huurde van Wuhan Jiangda. Dit blijkt een zeer succesvolle huurtransfer, want Chawinga scoorde al 15 keer en gaf 10 assists in slechts 17 competitiewedstrijden. Wij hoeven daarom niet verder uit te leggen waarom wij een doelpunt verwachten van Chawinga. 

Geschreven door: DaanDO
Recente artikelen
flag for CHAMPIONS_LEAGUE
08:00
null logo

Weten de Duitsers het nog om te buigen? Tot 4.20 keer je inzet!

WEDTIPS
flag for CHAMPIONS_LEAGUE
08:00
null logo

Wéér teleurstelling voor PSG in de Champions League? Tot 3.25 keer je inzet!

WEDTIPS
flag for NL
08:00
null logo

FC Twente blijft winnen in strijd om Champions League-ticket! Tot 4.10 keer je inzet!

WEDTIPS