Competities

Geen resultaten
Clubs

Geen resultaten
Artikelen

Geen resultaten
Zoeken..
Logo Atletico MadridAtletico Madrid
wllww
10 apr. 202421:00
vs
Logo Borussia DortmundBorussia Dortmund
ldwwl
Voorbeschouwing
Alle Odds
Statistieken

Wedtips Atlético Madrid-Borussia Dortmund

Hoge odd voor een resultaat van Dortmund! Tot 5.10 keer je inzet!

Atlético Madrid krijgt woensdagavond om 21:00 uur bezoek van Borussia Dortmund voor een wedstrijd in de kwartfinale van de Champions League. De Spanjaarden spelen thuis, en zijn de grote favoriet in dit duel. Weet het deze rol ook waar te maken, of is het Dortmund dat een resultaat weet te boeken? Onze verwachtingen & tips lees je in deze voorbeschouwing! 

Atlético Madrid verkeert de laatste weken ineen redelijke vorm. De ploeg van Diego Simeone trapte een reeks van 5 wedstrijden af met een 2-1 overwinning op Real Betis, waarna er met 2-0 van Cadiz verloren werd. De Champions League-return tegen Internazionale werd vervolgens met 3-1 gewonnen na penalty's, toen een 0-3 nederlaag werd geleden tegen Barcelona. De reeks werd afgesloten met een 1-2 overwinning op Villarreal. De vorm van Atlético Madrid is redelijk, maar wij zien value in een resultaat voor Borussia Dortmund. 

De tegenstander doet het nog wat beter, en begon met een 1-2 overwinning op Werder Bremen aan een reeks van 5 wedstrijden. Na deze overwinning werd PSV in de Champions League met 2-0 verslagen, toen ook van Eintracht Frankfurt gewonnen werd (3-1). De reeks werd afgesloten met een knappe 0-2 overwinning op Bayern München en een 0-1 nederlaag tegen VfB Stuttgart. Dortmund won 5 van de laatste 6 wedstrijden en daarom denken wij dat het een goede kans maakt op een resultaat tegen Atlético Madrid. Wij kiezen daarom voor enkele units in te zetten op een resultaat van de uitspelende partij. 

Niclas Füllkrug 

Niclas Füllkrug is de spits van Borussia Dortmund. De Duitser speelde tot dusver 26 competitiewedstrijden voor de Duitse club en wist daarin 11 keer te scoren en 8 assists te geven. Ons valt vooral het aantal schoten van de aanvaller op. Gemiddeld schiet Füllkrug namelijk 2.33 keer per 90 minuten. Wij verwachten dat ook tegen Atlético Madrid Niclas Füllkrug gezocht gaat worden, en zetten in op 2 schoten van de spits.  

Geschreven door: DaanDO
Recente artikelen
flag for GB-ENG
08:00
null logo

Arsenal richt zich volledig op titelstrijd! Tot 3.40 keer je inzet!

WEDTIPS
flag for GB-ENG
08:00
null logo

Manchester United wil Europese plaats behouden! Tot x keer je inzet!

WEDTIPS
flag for CHAMPIONS_LEAGUE
08:00
null logo

Weten de Duitsers het nog om te buigen? Tot 4.20 keer je inzet!

WEDTIPS